Календар за 2018 година

IATA/UFTAA Foundation in Travel and Tourism
Diploma course 
Tермин:19. Ноември 2018
Краен рок за пријавување:Ноември 2018
Времетраење:180 наставни часа
Цена:акциска цена за уплата до 17. Октомври 850 EUR
(со уплата во денарска противвредност)
Напомени: 
уплата 450 EUR при пријава/апликација до 17. Октомври, остатокот на рати до Март 2019
GDS Fares and Ticketing
Basic course 
Tермин:03. Декември 2018
Времетраење:60 наставни часа
Цена:акциска цена за уплата до 17. Октомври 420 EUR
(со уплата во денарска противвредност)
Напомени:уплата 230 EUR при пријава/апликација до 17. Октомври, остатокот на рати до Март 2019

Прочитајте повеќе

Едукативни видеа

За полесно совладување на материјалите од планираната обука погледнете ги видеата со кои располагаме.

ТТЦ Простории

Училниците и предавалните, нивната квадратура и комфорност, е во согласност со предвидениот број на курсисти во секоја од нив поединечно.