Травел Тренинг Центар IATA ATC

SAVANA Tourist Enterprises

Секој работен ден: од 09.00 до 20.00 h
Сабота: од 10.00 до 15.00 h

Во согласност со објавениот распоред и термини

Оставете порака

Локација

Скопје

Контакт детали

Адреса: ул. Орце Николов бр. 20 2/4, 1000 Скопје
____________________________________________________

Телефон: +389 2 3115 826_
____________________________________________________

Моб: +389 (0)75 268 598
____________________________________________________

Е-пошта: info@ttc.mk
____________________________________________________